Чети и напредвай!

https://books.digitalworldedu.com/

Неофициалният блог на Средно училище „Петко Рачев Славейков“ кани всички желаещи да получат някоя (или всички) от трите изброени книги на горния адрес, да уведомят zelenkroki.

Достъпът до книгите е очакван.
Заявката е извършена онлайн на 10.10.2021 г.

Всички казват, че учениците и студентите ни не са подготвени практически за живота след завършването на своето образование. Магическо решение няма.


Инициатори на идеята за четене и използване на трите книги са трима родители, чийто живот се е стекъл така, че се занимават професионално с обучения и консултации, за да могат хората по-добре да се реализират в своя професионален и личен живот. Те са видели, че децата на България не се чувстват готови за професионалния си живот, и решават да се опитат да им помогнат с това, което могат най-добре. Ето защо имат намерение да подарят на всеки ученик от гимназиален етап на обучение (8.-12. клас) по едно копие в дигитален формат на три книги. Надяват се с помощта на тези три книги да мотивират, да вдъхновят или дори да подготвят младите хора за това, което ги очаква след завършването на тяхното обучение в училище.

https://esoutryavna.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=3544&action=edit&classic-editor

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.